ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ    ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    

Άνοιξε ο δρόμος για τα εκλεκτά, ελαφριά γλυκά, ευτυχώς!


Στην τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής η Γαλλία, η Ιταλία, το Βέλγιο και η Γερμανία ανοίγουν το δρόμο πριν αναλάβουν οι chef pâtissier του Blé, Mino Allegrini και Σταύρος Μωυσάκος –ισορροπημένη γλυκύτητα, λίγα λιπαρά και διαλεχτά υλικά απ’όλο τον κόσμο, όπως οι βέλγικες και ελβετικές σοκολάτες, το φρέσκο βούτυρο από τη Βόρεια Ελλάδα, η πραλίνα από φυστίκια Αιγίνης, τα φυσικά αρώματα από espresso Βραζιλίας και βανίλια Ταϊτής είναι τα αγαπημένα τους. Τα γλυκά μας έχουν το δέσιμο των φυσικών υλικών με την προσήλωση στην αυθεντική συνταγή και τη δημιουργικότητα των σεφ. Έτσι φτιάχνουμε εκλεκτά γλυκά.