Αυτό είναι το Blé

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γυρνάμε πόλεις και χωριά, αναζητούμε και συλλέγουμε αυθεντικές γεύσεις και συνταγές, που αποτυπώνουν την παράδοση του κάθε τόπου. Μαζί με τις συνταγές, φέρνουμε μαζί και τα καλύτερα υλικά. Mας γοητεύουν τα απλά, τα αληθινά, όπως το στάρι, που οι Γάλλοι το λένε “Blé”. Και έτσι δημιουργούμε κορυφαίες γεύσεις σε ένα ολιστικό concept εστίασης με ψωμί, γλυκό, φαγητό, καφέ και ποτό, ολόκληρο το 24ωρο, σε μια Θεσσαλονίκη που θέλει να ξεχωρίζει.

“Blé” σημαίνει ιστορίες καθημερινής απόλαυσης. Μόνο προσέξτε! Άλλο η καθημερινή απόλαυση κι άλλο η καθημερινότητα, δηλαδή, η επανάληψη, η συνήθεια, η στασιμότητα. Η καθημερινότητα φτιάχνει βαριεστημένους ανθρώπους και έχει ανούσια γεύση. Μακριά από μας!

Στο Blé κάθε μέρα μπορεί να είναι ξεχωριστή, πότε γιατί γιορτάζουμε κάτι, πότε γιατί αλλάζει η εποχή, πότε γιατί η πάντα ανήσυχη τέχνη έρχεται να ανατρέψει όσα μέχρι χθες φαινόταν δεδομένα. Ζείστε την κάθε σας μέρα στο Blé. Ακόμα κι ένα χαμόγελο δεν είναι ποτέ το ίδιο.