εταιρικη ευθυνη1

Το Βle στην πόλη

To Ble έχει σχεδόν δέκα χρόνια που ζει μέσα στην πόλη, μαζί με τους ανθρώπους της, και στα καλά τους και στις δυσκολίες τους. Και εκεί που χαιρόμαστε τη βόλτα σε ένα πιο όμορφο πεζόδρομο και εκεί που λείπει το φαγητό, μέρα μπαίνει-μέρα βγαίνει. Ποτέ δεν είμασταν ποτέ η φθηνότερη λύση εστίασης γιατί δεν πιστεύουμε ότι προσφέρεις τίποτα σημαντικό αν ταϊζεις τους πάντες με μετριότητα. Κι εδώ που τα λέμε, αν κάποιος έχει ανάγκη να τραφεί, δεν του λείπει ένα  αριστούργημα ζαχαροπλαστικής.

Έτσι είμαστε επιλεκτικοί, όπως κι εσείς όταν διελέγετε τη γεύση, την ταινία ή τη μουσική που σας αρέσει. Αλλά, όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είμαστε και παρόντες όπου χρειάζεται. Αποσύρουμε κάθε μέρα εκατοντάδες κιλά για να τα ξαναφτιάξουμε φρέσκα την επόμενη. Αλλά δεν πετάμε τροφή. Ποτέ. Τη στέλνουμε εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Γι αυτό μας το Blé της κοινωνικής ευθύνης το ξέρουν μόνο όσοι χρειάζονται ουσιαστική βοήθεια. Γράψτε μας όπου νομίζετε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Όσο πιο όμορφα είναι αυτά που φτιάχνουμε για να αγοραστούν, τόσο πιο ουσιαστική η μέριμνα για όσα δεν αγοράζονται, όπως η αλληλεγγύη.